Hoe kom ik van Diabetes 2 af

“Diabetes Type 2 is VRIJWEL ALTIJD omkeerbaar”

Prof. Dr. Hanno Pijl

Nog té weinig mensen weten dat diabetes 2 én veel complicaties van diabetes zijn om te draaien.  HET NIEUWE ETEN speelt daarbij de belangrijkste rol! Niet minder eten, maar ánders! Smaakvoller. Echt eten, met minder koolhydraten en meer gezonde vetten.

Nulijnen heeft in de afgelopen jaren al veel mensen met diabetes geadviseerd over hun voeding. De resultaten zijn iedere keer weer spectaculair om mee te maken.

Ook artsen zijn blij verrast!

Zelfs huisartsen, diabetesverpleegkundigen en internisten kunnen vaak niet geloven dat bij deze mensen de bloedsuikers in korte tijd zó zijn gedaald. En dat zoveel gezondheidswinst kan worden behaald, alleen door ánders te eten! 

Medicijnen bij diabetes genezen je niet!

Met de hulp van medicatie lijk je diabetes redelijk in de hand te kunnen houden. Maar deze medicatie geneest diabetes niet!

Ondanks medicatie heb je nog steeds grote kans op complicaties. Zoals problemen met ogen, nieren, voeten, wonden en hart-en vaatziekten. Ook zal je op den duur steeds zieker worden en meer medicatie nodig hebben om je diabetes onder controle te houden. 

Anders eten kan diabetes type 2 wél omkeren

Door structureel ánders te gaan eten kun je diabetes wél omdraaien. Je bloedsuikers normaliseren. Je hebt steeds  minder medicatie nodig en vaak kan je zelfs verder zónder medicatie.

De kans op complicaties neemt ook snel af en jouw kans om gezond oud te worden neemt enorm toe! Zo eet je jezelf gezonder met HET NIEUWE ETEN! Puur eten met minder koolhydraten en méér gezonde vetten. Niet minder eten, maar ánders. 

Ja, diabetes type 2 is ook voor jou te verminderen!

Heb jij diabetes 2 dan kun ook jij je diabetes helemaal of bijna helemaal omkeren. Bekijk de documentaire die is gemaakt over het programma ‘Keer diabetes om’ van Voeding Leeft, waarin je de deelnemers kunt volgen die met succes hun diabetes omkeerden.

Diabetes type 2 neemt schrikbarend toe.

Waar de oorspronkelijke natuurlijke omgeving het preventieve medicijn was tegen diabetes type 2, is de huidige maatschappij en leefstijl juist de veroorzaker van diabetes type 2.

De moderne maatschappij rolt een rode loper uit naar diabetes type 2.

Het lichaam heeft geen antwoord op een ongezonde leefstijl met kunstmatige voeding, inactiviteit en chronische stress.

Iedere dag krijgen 169 mensen de diagnose diabetes mellitus type 2.

Dat zijn 61.700 diabetespatiënten per jaar.

Totaal hebben één miljoen mensen diabetes type 2 in Nederland. Vroeger werd diabetes type 2 ‘oudersdomssuiker’ genoemd.

Nu komt diabetes type 2 al bij dertigers voor.

Het onderliggende probleem is insulineongevoeligheid.

Diabetes type 2 is dan misschien het eindpunt, maar miljoenen mensen hebben door de westerse leefstijl een verstoorde insulinegevoeligheid, wat de kans op westerse welvaartsziekten enorm verhoogt.

Dus herstel én voorkom diabetes type 2 met leefstijl als medicijn! Essentieel voor de moderne mens.

Dit is het eerste online programma dat zich op een verstoord werkingsmechanisme (insulineongevoeligheid) richt. Insulineongevoeligheid leidt tot westerse welvaartsziekten.

Uiteindelijk zijn dit ziekten die door een ongezonde leefstijl worden veroorzaakt