Afslank Receptenbijbel

Afslank Receptenbijbel

Veel mensen vinden afvallen niet leuk. Het eten is vaak niet lekker, het is moeilijk om vol te houden of nog erger: het werkt niet.

Om deze reden heb ik samen met een professionele kok de bijbel gemaakt van afslank recepten.

De gerechten bestaan uit ingrediënten die gezond zijn en effectief zijn om af te vallen. Je kan dus genieten en afvallen tegelijkertijd!

Hoi, dit is drs. Oscar Helm, bekend van o.a. Linda, VIVA (Mama), Nouveau, Vriendin en Santé. Ik ben afgestudeerd van de Universiteit van Amsterdam (UvA) waarmee ik Master of Science ben (voorheen doctorandus).

Officieel heet ik Oscar Helmstäter (Oscar Helmstater) maar dat heb ik afgekort, omdat mijn volledige naam lastig om te spellen en te onthouden is.

Voordat ik je mijn verhaal vertel, wil ik allereerst vertellen wat het doel is van HappyHealt.

Ons doel

Het doel van HappyHealthy is om mensen te informeren en te inspireren om de meest optimale en gezonde leefstijlkeuzes te maken op basis van wetenschappelijk onderbouwde adviezen.

De kwaliteit van je dagelijkse leven is in sterke mate afhankelijk van je fysieke en mentale gezondheid. Wij willen je meest betrouwbare bondgenoot zijn in je streven naar een optimale gezondheid zodat je maximaal van het leven kunt genieten.

Of je hier nu bent om overgewicht aan te pakken, fit te worden, lekkerder in je vel te zitten of omdat je een chronische ziekte hebt; op onze site vind je eerlijke informatie die goed te begrijpen is en je inspireert tot het maken van positieve leefstijl veranderingen. Onze artikelen zijn geschreven en gecontroleerd door een professioneel team van experts die oprecht om mensen geven en bevlogen zijn in wat ze doen.

Onze expertise

Ons vakkundige team streeft ernaar dat onze content juist, actueel, toegankelijk en betrouwbaar is. De artikelen zijn zo ontworpen dat het lezers in staat stelt om weloverwogen en geïnformeerde beslissingen, die betrekking hebben op hun gezondheid, te nemen.

Ons team van deskundigen heeft achtergrond en ervaring met onderzoeken, adviezen, voeding, supplementen, sport en psychologie.


MSc Oscar Helm
MSc Oscar Helm (officieel Oscar Helmstäter) is de oprichter van HappyHealthy. Hij is afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestseller-auteur. Vind hier zijn Linkedin.
Janiek Vreeken profielfoto
Diëtist Janiek Vreeken
Janiek Vreeken is diëtist en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast is ze actrice en geeft ze les in acteren. Vind hier haar Linkedin.

Neem de proef op de som en download hier een gratis weekmenu

Waarom de meeste diëten mislukken en waarom mijn methode wel zorgt voor blijvend resultaat.

Hier vindt u een webinar met uitleg over mijn methode