Miss Natural

Wil je een verbetering in je energie, hormoonbalans of lichaamsgewicht? Ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing? Dan is de Miss Natural Lifestyle voor jou!

De Miss Natural Lifestyle is voor iedereen die;

  • Eenvoudig en snel gezonde maaltijden wil koken met pure en suikervrije ingrediënten.
  • Zelf haar kennis over voeding wil vergroten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wil activeren. 
  • Optimaal wil genieten en alles uit het leven wil halen.
  • Een verbetering wil in energie, gezondheid, hormoonbalans en lichaamsgewicht.
  • Balans en vrijheid wil ervaren in het dagelijks leven en in het denken en voelen.
  • Volop in het leven staat en zich graag wil blijven ontwikkelen.
  • Naar haar gevoel durft te luisteren en gaat voor haar passies, wensen en onvervulde verlangens.
  • Bewuste keuzes wil maken, fake nieuws van echt nieuws wil onderscheiden en voor haarzelf en haar gezin uit het beste kan kiezen door zelf een weloverwogen beslissing te nemen doordat zij weet waar je op moet letten.
  • Bewust wil leven en graag het gemak van nu met het beste van de natuur wil combineren.
“Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken”. Eva van Zeeland – Miss Natural
Hallo, ik ben Eva van Zeeland oprichter van Miss Natural Lifestyle, hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en pas deze kennis toe voor mijzelf en mijn gezin. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.


Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken. Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!


Zo is Miss Natural Lifestyle in 2011 ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid. 

Wil je meer energie en beter in je vel zitten?
Wil je een blijvende verandering in je levensstijl?

Volg dan de Miss Natural Lifestyle met het ESSENTIALS lidmaatschap!